μεταφορές από τα αεροδρόμια του Παρισιού

Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες και έμπειρους οδηγούς, συμβούλους πελατών, διευθυντές κρατήσεων. Σας παρέχουμε οχήματα πρόσφατων εμπορικών σημάτων και ετών παραγωγής. Τα οχήματα που λειτουργούν είναι τεχνικά ασφαλή, καλά συντηρημένα και ελέγχονται τακτικά. Επίσης, για να κάνουμε τα ταξίδια των πελατών μας ασφαλή και άνετα, τα αυτοκίνητα είναι εξοπλισμένα με σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και κλιματισμό. Οι εγκαταστάσεις συμμορφώνονται με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Η ποιότητα των υπηρεσιών μας επιτυγχάνεται επίσης με τον επαγγελματισμό και την καλή εκπαίδευση των προσεκτικά επιλεγμένων μας οδηγούς.

Για τη διαμονή σας στο Παρίσι, μάθετε περισσότερα για τον ιστότοπό μας για καλύτερη οργάνωση του καλωσορίσματος και των μεταφορών σας από ή προς τα αεροδρόμια του Παρισιού: Orly, CDG και Beauvais. Το καλωσόρισμα μας είναι εξατομικευμένο, επωφεληθείτε από την υπηρεσία μας από πόρτα σε πόρτα στους προορισμούς της επιλογής σας, όπως το ξενοδοχείο σας ή στους διάφορους σιδηροδρομικούς σταθμούς στο Παρίσι: Gare de Lyon, Montparnasse, Austerlitz, Saint Lazare, du Nord, de l «Est καθώς και τα μεγάλα τουριστικά κέντρα του Παρισιού (Château de Versailles, Λούνα Παρκ Disneyland Paris, Amusement Park Astérix, Stade de France στάδιο) ή επιχειρηματικά κέντρα (La Défense, Exhibition Hall Paris Nord Villepinte).… Προσφέρουμε επίσης μεγάλη- μεταφορές εξ αποστάσεως όπως προς Λιλ, Ορλεάνη, Ρουέν, Epernay , Bayeux, Le Mans, Reims, Amiens, Mont Saint Michel, Caen, Chartres κ.λπ.

Συλλογικά λεωφορεία
Η επιλογή αυτού του τύπου μεταφοράς είναι τόσο πρακτική όσο και οικονομική εάν είστε πολυάριθμοι, επειδή αυτός ο τύπος οχήματος μπορεί να υποστηρίξει έως και 8 άτομα. Ένα φορτηγό μη καπνιστών θα μοιράζεται μεταξύ των επιβατών. Για να οργανώσετε καλύτερα τα ταξίδια σας στο Παρίσι, κλείστε θέση στα λεωφορεία μας εκ των προτέρων, μέσω της ιστοσελίδας μας. Τόσο κλιματιζόμενα όσο και ασφαλή, τα οχήματά μας εξασφαλίζουν απόλυτη άνεση και τέλεια ασφάλεια για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους. Η τακτοποίηση των επιβατών στα συλλογικά λεωφορεία εξαρτάται από τις κρατήσεις και τους προορισμούς και γίνεται πάντα με δίκαιο τρόπο.

Ιδιωτικά οχήματα
Για κάθε ταξίδι στο Παρίσι ή από το αεροδρόμιο, για αυτό το είδος μεταφοράς, σας παρέχουμε ιδιωτικό όχημα για 2 έως 4 άτομα, απόλυτα ασφαλές και άνετο. Ο οδηγός μας θα είναι παρών την ώρα και την ημέρα που υποδεικνύεται στην κράτησή σας. Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες σε εσάς 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Θα σας παραλάβουν σε αυτοκίνητα πρόσφατης παραγωγής για ιδιωτική μεταφορά. Για να ανακαλύψετε τα διάσημα τουριστικά αξιοθέατα στο Παρίσι, προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες στον Πύργο του Άιφελ, το Château de Versailles, το πάρκο Disneyland Paris  κ.λπ.

Πολυτελές VIP όχημα
Μπορείτε να ταξιδεύετε διακριτικά χάρη στα πολυτελή VIP οχήματά μας. Χάρη σε αυτό το είδος μεταφοράς, σας παρέχουμε προσωπική μεταφορά υψηλής ποιότητας. Ως ορόσημο κατά την άφιξή σας, ο οδηγός μας θα σας καλωσορίσει με μια πινακίδα που δείχνει το όνομά σας ή/και αυτό της εταιρείας που εκπροσωπείτε. Ένα πρόσφατο Mercedes E klase εξοπλισμένο με τηλεόραση υψηλής ανάλυσης και δερμάτινα καθίσματα θα εξασφαλίσει τη μεταφορά σας εάν επιλέξετε το πολυτελές VIP όχημα.

Πού είναι το σημείο συνάντησης στο αεροδρόμιο;
Το σημείο συνάντησης είναι σταθερό σύμφωνα με το τερματικό άφιξης. Ένα email που θα αναφέρει το όνομα του οδηγού και τον αριθμό του κινητού του θα σας σταλεί λίγες μέρες πριν την άφιξή σας. Έτσι μπορείτε να τον προσεγγίσετε εύκολα και ανά πάσα στιγμή, σε περίπτωση ανάγκης ή έκτακτης ανάγκης. Προληπτικά, θα ήταν καλύτερα να μας δώσετε τον αριθμό του κινητού σας και να είστε πάντα προσβάσιμοι κατά την άφιξη, ώστε ο οδηγός να μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας και να επιβεβαιώσει τον τόπο συνάντησης, εάν αυτό δεν έχει επιδιορθωθεί ακόμη. προκαταβολή.

Εάν το αεροπλάνο καθυστερήσει, θα με περιμένουν ακόμα;
Τα αεροπλάνα μερικές φορές φτάνουν νωρίς ή αργά, ειδικά στο αεροδρόμιο Charles de Gaulle. Αλλά μην ανησυχείτε, οι πράκτορες μας παρακολουθούν τα δρομολόγια πτήσεων σε πραγματικό χρόνο μέσω του ιστότοπου των αεροδρομίων του Παρισιού, προκειμένου να προετοιμάσουν ένα καλύτερο καλωσόρισμα και ικανοποιητική υποστήριξη. Ακόμα κι αν το αεροπλάνο σας αργήσει, ο οδηγός μας θα σας περιμένει όσο το δυνατόν καλύτερα και θα σας αφήσει στον προορισμό σας (ξενοδοχείο, σπίτι ή άλλα μέρη). Τα οχήματά μας είναι άνετα και κλιματιζόμενα και έχετε ευρεία επιλογή τύπου οχήματος, ανάλογα με τον αριθμό των επιβατών και τον προϋπολογισμό που διατίθεται.

Η παραγγελία μου πρέπει να περιλαμβάνει την αναφορά της ώρας άφιξης του αεροπλάνου ή την επιθυμητή ώρα της παραλαβής;
Για να προετοιμάσετε καλύτερα την υποδοχή σας και να οργανώσετε τη μεταφορά σας από το αεροδρόμιο, κατά την ηλεκτρονική διαδικασία παραγγελίας θα σας ζητηθούν πληροφορίες σχετικά με την άφιξή σας, θα ήταν χρήσιμο να τις προσδιορίσετε. Είναι σημαντικό να προσδιορίσετε επίσης την ώρα προσγείωσης του αεροπλάνου στο αεροδρόμιο σύμφωνα με την οποία η υπηρεσία μας θα υπολογίσει τη διάρκεια που απαιτείται για το ταξίδι καθώς και την ιδανική ώρα για να σας υποδεχθεί στο αεροδρόμιο.

Ο χρόνος εξόδου ποικίλλει ανάλογα με την προέλευση της πτήσης.

Είναι 40 λεπτά κατά μέσο όρο για αεροσκάφη μεσαίων αποστάσεων που προέρχονται από την Ευρώπη, είναι μεταξύ 40 λεπτών και 1 ώρας 30 λεπτών για αεροσκάφη μεγάλων αποστάσεων.

 

Πόσο διαρκεί η μεταφορά από το αεροδρόμιο Charles de Gaulle σε ξενοδοχείο στο Παρίσι;

Η διάρκεια της μεταφοράς ποικίλλει ανάλογα με την ημέρα της εβδομάδας. Συχνά υπάρχει μποτιλιάρισμα τις εργάσιμες ημέρες, ειδικά το πρωί ή αργά το απόγευμα. Κατά μέσο όρο, η διαδρομή μεταξύ Charles de Gaulle και Παρισιού διαρκεί από 45 λεπτά έως 90 λεπτά. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τα κλιματιζόμενα οχήματά μας θα σας παρέχουν απόλυτη άνεση, οι αποσκευές σας είναι επίσης ασφαλείς επειδή μπορούν να τοποθετηθούν στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου. Εάν επιθυμείτε να κλείσετε την επιστροφή σας, μην ξεχάσετε να μας δώσετε την ημερομηνία επιστροφής σας στο αεροδρόμιο καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας για το ραντεβού. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούμε να σας ενημερώσουμε εκ των προτέρων τις τιμές της νέας μεταφοράς, τον χρόνο που απαιτείται για να είστε ακριβείς στο αεροδρόμιο κ.λπ.

Τι είναι η μεταφορά V.I.P;
Πρόκειται για μια μεταφορά στην οποία το πολυτελές όχημα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για έναν μόνο πελάτη. Κατά την άφιξή σας, ο οδηγός μας σας περιμένει με την πινακίδα που φέρει το όνομα της εταιρείας σας ή τη δική σας. Μόλις φύγετε από το αεροδρόμιο, θα σας μεταφέρει στη διεύθυνση προορισμού σας. Αυτό το είδος μεταφοράς είναι πολύ δημοφιλές στους επιχειρηματίες.

Τι είναι η ιδιωτική μεταφορά;
Πρόκειται για μια μεταφορά της οποίας το τρέχον όχημα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για έναν μόνο πελάτη. Κατά την άφιξή σας, ο οδηγός μας θα σας περιμένει σε ένα σημείο συνάντησης στο αεροδρόμιο που έχει συμφωνηθεί εκ των προτέρων. Μόλις φύγετε από το αεροδρόμιο, θα σας μεταφέρει στη διεύθυνση προορισμού σας. Αυτό το είδος μεταφοράς είναι πολύ πρακτικό για όλους τους τύπους ταξιδιωτών: τουρίστες, επαγγελματικά ή απλά ταξίδια.

Τι είναι η μεταφορά με κοινόχρηστο λεωφορείο;
Αυτός ο τύπος μεταφοράς είναι τόσο οικονομικός όσο και αποτελεσματικός. Εξακολουθεί να είναι μια υπηρεσία από πόρτα σε πόρτα με λεωφορείο για το αεροδρόμιο, αλλά μοιράζεται με άλλους επιβάτες. Ένας στόλος με περισσότερα από 30 οχήματα μας επιτρέπει να οργανώνουμε ταξίδια λογικά και δίκαια, σύμφωνα με τους προορισμούς των επιβατών μας.

Υπάρχει επιπλέον χρέωση σε περίπτωση κυκλοφοριακής συμφόρησης;
Όχι, οι τιμές μας έχουν καθοριστεί εκ των προτέρων και φροντίζουμε να σας μεταφέρουμε γρήγορα και με ασφάλεια στη διεύθυνση προορισμού σας.

Να δώσω φιλοδώρημα στον οδηγό; Πρέπει να πληρώσω επιπλέον χρέωση για τις αποσκευές μου;
Δεν χρειάζεται να δώσετε φιλοδώρημα, αλλά αν μείνατε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία, ο οδηγός θα εκτιμήσει τη χειρονομία σας. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα για τις αποσκευές σας.

Ποια άλλα μέσα μεταφοράς είναι διαθέσιμα στο αεροδρόμιο;
Άλλες συγκοινωνίες είναι: Τρένα, Λεωφορεία και Ταξί. Τα τρένα και τα λεωφορεία είναι και κουραστικά και αργά. Τα ταξί είναι ακριβά και συχνά πρέπει να περιμένετε πολύ.

Γιατί πρέπει να κάνω κράτηση; Μπορώ να σου κάνω ένα χέρι στο δρόμο όπως θα έκανα με ένα κανονικό ταξί;
Η προηγούμενη κράτηση ορίζεται από τους γαλλικούς κανονισμούς σχετικά με τη μεταφορά επιβατών, επομένως ισχύει για κάθε πελάτη που μεταφέρεται με τα λεωφορεία μας.

Τα λεωφορεία σας είναι αυτοκίνητα μη καπνιζόντων; Πόσες θέσεις υπάρχουν στο βαν σας; Είναι τα οχήματα κλιματιζόμενα;
Απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα στα λεωφορεία μας. Τα οχήματά μας είναι όλα κλιματιζόμενα και μπορούν να χωρέσουν έως και 8 επιβάτες με τις αποσκευές τους.