Paris flyplasstransport

Teamet vårt består av profesjonelle og erfarne sjåfører, kunderådgivere, reservasjonsansvarlige. Vi gir deg kjøretøy av nyere merker og produksjonsår. Kjøretøyene som drives er teknisk sikre, godt vedlikeholdt og inspiseres regelmessig. For å gjøre våre kunders reiser trygge og komfortable, er bilene utstyrt med moderne sikkerhetssystemer og klimaanlegg. Installasjonene overholder europeiske standarder. Kvaliteten på tjenestene våre oppnås også av profesjonaliteten og den gode opplæringen til våre nøye utvalgte sjåfører.

For ditt opphold i Paris, finn ut mer om nettstedet vårt for bedre organisering av velkomsten og transportene dine fra eller til Paris flyplasser: Orly, CDG og Beauvais. Vår velkomst er personlig, dra nytte av vår dør-til-dør-tjeneste til destinasjonene du ønsker, for eksempel hotellet ditt eller til de forskjellige togstasjonene i Paris: Gare de Lyon, Montparnasse, Austerlitz, Saint Lazare, du Nord, de l ‘Est så vel som de store turistsentrene i Paris (Château de Versailles, fornøyelsesparken Disneyland Paris, fornøyelsesparken Astérix, Stade de France stadion) eller forretningssentre (La Défense, utstillingshallen Paris Nord Villepinte)…. Vi tilbyr også langavstandstransport som til Lille, Orléans, Rouen, Epernay, Bayeux, Le Mans, Reims, Amiens, Mont Saint Michel, Caen, Chartres, etc.

Kollektive skyss
Å velge denne typen overføring er både praktisk og økonomisk hvis du er mange fordi denne typen kjøretøy kan støtte opptil 8 personer. En røykfri varebil vil bli delt mellom passasjerene. For å bedre organisere dine reiser i Paris, reserver et sete i våre skyttelbusser på forhånd via nettsiden vår. Både luftkondisjonerte og sikre, våre kjøretøy sikrer total komfort og perfekt sikkerhet for passasjerer og deres bagasje. Ordningen av passasjerer i de kollektive skyttelbussene avhenger av reservasjoner og destinasjoner og gjøres alltid på en rettferdig måte.

Private kjøretøy
For enhver tur til Paris eller fra flyplassen, for denne typen transport, gir vi deg et privat kjøretøy for 2 til 4 personer, helt sikkert og komfortabelt. Sjåføren vår vil være til stede på tidspunktet og dagen som er angitt i reservasjonen din. Våre tjenester er tilgjengelige for deg 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Du vil bli hentet i nyere produksjonsbiler for en privat overføring. For at du skal kunne oppdage de kjente turiststedene i Paris, tilbyr vi også tjenester til Eiffeltårnet, Château de Versailles, Disneyland Park, etc.

Luksus VIP kjøretøy
Du kan reise diskret takket være våre luksuriøse VIP-biler. Takket være denne typen transport gir vi deg personlig transport av høy kvalitet. Som et landemerke ved ankomst vil sjåføren vår ønske deg velkommen med et skilt som viser navnet ditt og/eller navnet til selskapet du representerer. En fersk Mercedes E klase utstyrt med en høyoppløselig TV, skinnseter vil sikre transporten din hvis du velger det luksuriøse VIP-kjøretøyet.

Hvor er møtepunktet på flyplassen?
Møtepunktet er fastsatt i henhold til ankomstterminalen. En e-post med navnet på sjåføren og hans mobilnummer vil bli sendt til deg noen dager før ankomst. Så du kan nå ham enkelt og når som helst, i nødstilfeller eller nødstilfeller. For en forholdsregel vil det være bedre for deg å gi oss ditt mobilnummer og alltid være tilgjengelig ved ankomst slik at sjåføren kan nå deg og bekrefte møtestedet dersom dette ennå ikke er fikset. avansere.

Hvis flyet er forsinket, vil jeg fortsatt bli forventet?
Fly kommer noen ganger tidlig eller sent, spesielt på Charles de Gaulle flyplass. Men ikke bekymre deg, våre agenter overvåker flyruter i sanntid via Paris flyplassers nettsted for å forberede en bedre velkomst og tilfredsstillende støtte. Selv om flyet ditt er for sent, vil sjåføren vår vente på deg så godt som mulig og slippe deg av på destinasjonen (hotell, hjem eller andre steder). Våre kjøretøy er komfortable og luftkondisjonerte, og du har et bredt utvalg av kjøretøytype, avhengig av antall passasjerer og det tildelte budsjettet.

Må bestillingen min inneholde omtale av ankomsttiden til flyet eller ønsket tidspunkt for mottak?
For å bedre forberede velkomsten og organisere transporten fra flyplassen, vil du i den elektroniske bestillingsprosessen bli bedt om informasjon om din ankomst, det ville være nyttig å spesifisere dem. Det er viktig å også spesifisere tidspunktet for landing av flyet på flyplassen, i henhold til denne tjenesten vil beregne varigheten som kreves for reisen, samt det ideelle tidspunktet for å ønske deg velkommen på flyplassen.

Utgangstiden varierer avhengig av flyets opprinnelse.

Det er 40 minutter i gjennomsnitt for mellomdistansefly som kommer fra Europa, det er mellom 40 minutter og 1 time og 30 minutter for langdistansefly.

Hvor lang tid tar transporten fra Charles de Gaulle flyplass til et hotell i Paris?
Varigheten av overføringen varierer avhengig av ukedagen. Det er ofte trafikkork på arbeidsdager, spesielt om morgenen eller sent på ettermiddagen. I gjennomsnitt tar reisen mellom Charles de Gaulle og Paris mellom 45 minutter og 90 minutter. Under reisen vil våre luftkondisjonerte kjøretøy gi deg total komfort, bagasjen din er også sikker fordi den kan plasseres i bagasjerommet på bilen. Hvis du ønsker å bestille retur, ikke glem å gi oss returdatoen din på flyplassen samt kontaktinformasjon for avtalen. På denne måten vil vi på forhånd kunne kommunisere til deg prisene på den nye transporten, tiden som er nødvendig for at du skal være punktlig på flyplassen osv.

Hva er en V.I.P-overføring?
Dette er en overføring der luksusbilen er helt og utelukkende reservert for en enkelt klient. Ved ankomst venter vår sjåfør på deg med skiltet som bærer navnet på ditt eller ditt firma. Når du forlater flyplassen, tar den deg til destinasjonsadressen. Denne typen overføring er veldig populær blant forretningsmenn.

Hva er en privat overføring?
Dette er en overføring hvis nåværende kjøretøy er helt og utelukkende reservert for en enkelt klient. Ved ankomst vil sjåføren vår vente på deg på et møtepunkt på flyplassen avtalt på forhånd. Når du forlater flyplassen, tar den deg til destinasjonsadressen. Denne typen overføring er veldig praktisk for alle typer reisende: turister, forretningsreiser eller enkle reiser.

Hva er en delt skytteltransport?
Denne typen overføring er både økonomisk og effektiv. Det er fortsatt en dør-til-dør-tjeneste med en flyplasstransport, men deles med andre passasjerer. En flåte på mer enn 30 kjøretøy lar oss organisere turer logisk og rettferdig, i henhold til destinasjonene til våre passasjerer.

Er det en tilleggsavgift i tilfelle trafikkork?
Nei, prisene våre er fastsatt på forhånd og vi sørger for å få deg raskt og trygt til din destinasjonsadresse.

Bør jeg tipse sjåføren? Må jeg betale en ekstra kostnad for bagasjen min?
Du trenger ikke gi tips, men hvis du var fornøyd med tjenesten, vil sjåføren sette pris på din gest. Du trenger ikke betale noe for bagasjen.

Hvilke andre transportmidler er tilgjengelige på flyplassen?
Andre transporter er: Tog, busser og drosjer. Tog og buss er både slitsomt og tregt. Drosjer er dyre og man må ofte vente lenge.

Hvorfor må jeg bestille? Kan jeg bare vinke til deg på gaten som jeg ville gjort med en vanlig taxi?
En forhåndsreservasjon er fastsatt av franske forskrifter angående passasjertransport, derfor gyldig for hver kunde som transporteres i våre skyttelbusser.

Er skyttelbussene dine røykfrie biler? Hvor mange seter er det i varebilen din? Er kjøretøyene luftkondisjonerte?
Det er strengt forbudt å røyke i våre skyttelbusser. Alle kjøretøyene våre har klimaanlegg og har plass til opptil 8 passasjerer med bagasjen.