Pariški letališki transferji

Našo ekipo sestavljajo profesionalni in izkušeni vozniki, svetovalci za stranke, vodje rezervacij. Zagotavljamo vam vozila novejših znamk in letnikov proizvodnje. Vozila, ki jih upravljamo, so tehnično varna, dobro vzdrževana in redno servisirana. Da bi bila potovanja naših strank varna in udobna, so avtomobili opremljeni s sodobnimi varnostnimi sistemi in klimatskimi napravami. Inštalacije so v skladu z evropskimi standardi. Kakovost naših storitev dosegamo tudi s strokovnostjo in dobro usposobljenostjo naših skrbno izbranih vozniki.

Za vaše bivanje v Parizu poiščite več o naši spletni strani za boljšo organizacijo vaše dobrodošlice in vaših prevozov z ali na pariška letališča: Orly, CDG in Beauvais. Naša dobrodošlica je prilagojena, izkoristite naše storitve od vrat do vrat do destinacij po vaši izbiri, kot je vaš hotel ali različne železniške postaje v Parizu: Gare de Lyon, Montparnasse, Austerlitz, Saint Lazare, du Nord, de l ‘Est kot tudi v večjih turističnih središčih Pariza (Château de Versailles, zabaviščni park Disneyland Paris, zabaviščni park Astérix, stadion Stade de France) ali poslovnih središčih (La Défense, razstavišče Paris Nord Villepinte).… Ponujamo tudi dolgoročno prevoz na daljavo, kot so Lille, Orléans, Rouen, Epernay, Bayeux, Le Mans, Reims, Amiens, Mont Saint Michel, Caen, Chartres itd.

Kolektivni prevozi
Odločitev za to vrsto prevoza je praktična in ekonomična, če vas je veliko, saj lahko ta vrsta vozila sprejme do 8 oseb. Nekadilski kombi si bodo delili potniki. Za boljšo organizacijo potovanja po Parizu rezervirajte sedež v naših avtobusih vnaprej, preko naše spletne strani. Naša vozila, klimatizirana in varna, zagotavljajo popolno udobje in popolno varnost za potnike in njihovo prtljago. Razporeditev potnikov v skupnih prevozih je odvisna od rezervacij in destinacij ter vedno poteka na pravičen način.

Osebna vozila
Za vsako potovanje v Pariz ali z letališča vam za to vrsto prevoza nudimo osebno vozilo za 2 do 4 osebe, popolnoma varno in udobno. Naš voznik bo prisoten ob uri in na dan, ki sta navedena v vaši rezervaciji. Naše storitve so vam na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Za zasebni prevoz vas bodo pobrali z nedavno proizvedenimi avtomobili. Da bi lahko odkrili znane turistične znamenitosti v Parizu, nudimo tudi storitve do Eifflovega stolpa, Château de Versailles, parka Disneyland itd.

Luksuzno VIP vozilo
Zahvaljujoč našim luksuznim VIP vozilom lahko potujete diskretno. Zahvaljujoč tej vrsti prevoza vam zagotavljamo vrhunski osebni prevoz. Kot mejnik ob vašem prihodu vas bo naš voznik pozdravil z znakom z vašim imenom in/ali imenom podjetja, ki ga zastopate. Če se odločite za luksuzno VIP vozilo, bo vaš prevoz poskrbel najnovejši Mercedes E klase, opremljen s televizijo visoke ločljivosti in usnjenimi sedeži.

Kje je zbirališče na letališču?
Zbirno mesto je določeno glede na terminal prihoda. Nekaj ​​dni pred prihodom vam bomo poslali e-poštno sporočilo z imenom voznika in njegovo mobilno številko. Tako ga lahko enostavno in kadar koli dosežete, v primeru potrebe ali nuje. Iz previdnosti bi bilo bolje, da nam posredujete svojo mobilno številko in ste ob prihodu vedno dosegljivi, da vas voznik lahko poišče in potrdi kraj srečanja, če to še ni urejeno. vnaprej.

Če ima letalo zamudo, me bodo še vedno pričakovali?
Letala včasih prispejo zgodaj ali pozno, zlasti na letališče Charles de Gaulle. Vendar ne skrbite, naši agenti spremljajo urnike letov v realnem času prek spletne strani pariških letališč, da pripravijo boljšo dobrodošlico in zadovoljivo podporo. Tudi če vaše letalo zamuja, vas bo naš voznik kar najbolje počakal in vas odložil na cilj (hotel, domov ali drugje). Naša vozila so udobna in klimatizirana in imate široko izbiro tipa vozila, odvisno od števila potnikov in dodeljenega proračuna.

Ali mora moje naročilo vsebovati navedbo ure prihoda letala ali želeno uro sprejema?
Za boljšo pripravo vaše dobrodošlice in organizacijo prevoza z letališča vas bomo v procesu spletnega naročanja prosili za podatke o vašem prihodu, zato bi bilo koristno, da jih navedete. Pomembna je tudi navedba ure pristanka letala na letališču, na podlagi katere bo naša služba izračunala potrebno trajanje potovanja ter idealen čas, da vas sprejme na letališču.

Čas izhoda je spremenljiv glede na izvor leta.

Za letala na srednje razdalje iz Evrope je v povprečju 40 minut, za letala na dolge razdalje pa med 40 minut in 1 uro 30 minut.

Kako dolgo traja prevoz od letališča Charles de Gaulle do hotela v Parizu?
Trajanje prenosa se razlikuje glede na dan v tednu. Ob delovnih dnevih so pogosti zastoji, zlasti zjutraj ali pozno popoldne. Povprečno traja potovanje med Charles de Gaulle in Pariz med 45 in 90 minutami. Med potovanjem vam bodo naša klimatizirana vozila zagotovila popolno udobje, varna pa je tudi vaša prtljaga, saj jo lahko shranite v prtljažnik avtomobila. Če želite rezervirati vrnitev, nam ne pozabite sporočiti datuma vrnitve na letališču in svojih kontaktnih podatkov za termin. Na ta način vam bomo lahko vnaprej sporočili cene novega prevoza, čas, ki ga potrebujete, da ste točni na letališču itd.

Kaj je VIP transfer?
Gre za transfer, pri katerem je luksuzno vozilo v celoti in izključno rezervirano za eno samo stranko. Ob prihodu vas pričaka naš šofer z napisom vašega podjetja oz. Ko zapustite letališče, vas pripelje na ciljni naslov. Ta vrsta prenosa je zelo priljubljena med poslovneži.

Kaj je zasebni prenos?
Gre za transfer, katerega trenutno vozilo je v celoti in izključno rezervirano za eno samo stranko. Ob prihodu vas bo naš voznik pričakal na vnaprej dogovorjenem zbirnem mestu na letališču. Ko zapustite letališče, vas pripelje na ciljni naslov. Ta vrsta prevoza je zelo praktična za vse vrste potnikov: turiste, poslovna ali preprosta potovanja.

Kaj je skupni avtobusni prevoz?
Ta vrsta prenosa je ekonomična in učinkovita. To je še vedno prevoz od vrat do vrat z letališkim prevozom, vendar se deli z drugimi potniki. Vozni park z več kot 30 vozili nam omogoča logično in pošteno organizacijo potovanj glede na cilje naših potnikov.

Ali se v primeru zastoja doplača?
Ne, naše cene so vnaprej določene in poskrbimo, da vas hitro in varno pripeljemo na ciljni naslov.

Naj vozniku dam napitnino? Ali moram za svojo prtljago plačati dodatno pristojbino?
Ni vam treba dati napitnine, a če ste bili s storitvijo zadovoljni, bo voznik cenil vašo gesto. Za svojo prtljago vam ni treba plačati ničesar.

Katera druga prevozna sredstva so na voljo na letališču?
Drugi prevozi so: vlaki, avtobusi in taksiji. Vlaki in avtobusi so utrujajoči in počasni. Taksiji so dragi in pogosto je treba dolgo čakati.

Zakaj moram rezervirati? Vam lahko samo pomaham na ulici, kot bi z običajnim taksijem?
Predhodna rezervacija je določena s francoskimi predpisi o prevozu potnikov, zato velja za vsako stranko, ki se prevaža v naših avtobusih.

Ali so vaši avtomobili za nekadilce? Koliko sedežev ima vaš kombi? Ali so vozila klimatizirana?
V naših avtobusih je strogo prepovedano kaditi. Vsa naša vozila so klimatizirana in sprejmejo do 8 potnikov s prtljago.