Paris transfer till flygplatsen

Vårt team består av professionella och erfarna förare, kundrådgivare och bokningsansvariga. Vi tillhandahåller fordon från de senaste märkena och produktionsåren. Fordonen som används är tekniskt säkra, väl underhållna och inspekteras regelbundet. För att göra våra kunders resor säkra och bekväma är våra fordon utrustade med moderna säkerhetssystem och luftkonditionering. Våra anläggningar följer europeiska standarder. Kvaliteten på våra tjänster garanteras genom professionalism och god utbildning hos våra noggrant utvalda förare.

För din vistelse i Paris, besök vår hemsida för att bättre organisera ditt mottagande och dina transferer från och till Paris flygplatser: Orly, CDG och Beauvais. Vårt välkomnande är personligt, vi erbjuder dörr-till-dörr-service till de destinationer du väljer, exempelvis ditt hotell eller olika tågstationer i Paris: Gare de Lyon, Montparnasse, Austerlitz, Saint Lazare, du Nord, de l ‘Est, samt stora turistplatser i Paris (Château de Versailles, nöjesparken Disneyland Paris, Amusement Park Astérix, Stade de France stadion) eller affärscentra (La Défense, Exhibition Hall Paris Nord Villepinte). Vi erbjuder även långdistansresor till exempelvis Lille, Orléans, Rouen, Epernay, Bayeux, Le Mans, Reims, Amiens, Mont Saint Michel, Caen, Chartres, och andra.

Kollektiva skyttlar
Denna typ av transport är både praktisk och ekonomisk om ni är en större grupp, då dessa fordon kan ta emot upp till 8 personer. En rökfri minibuss kommer att delas mellan passagerare. För att bättre organisera dina resor i Paris, boka en plats i våra skyttlar i förväg, via vår hemsida. Våra fordon är luftkonditionerade och säkra, vilket garanterar total komfort och perfekt säkerhet för passagerare och deras bagage. Placeringen av passagerare i de kollektiva skyttlarna baseras på bokningar och destinationer och sker alltid på ett rättvist sätt.

Privata fordon
För alla resor till Paris eller från flygplatsen tillhandahåller vi ett privat fordon för 2 till 4 personer, som är helt säkert och bekvämt. Vår chaufför kommer att vara närvarande vid den tid och den dag som anges i din bokning. Våra tjänster är tillgängliga dygnet runt, alla dagar i veckan. Du kommer att hämtas i nya fordon för en privat transfer. Vi erbjuder även tjänster till Eiffeltornet, Château de Versailles, Disneyland Paris Park, och andra populära turistmål i Paris.

Lyxiga VIP-fordon
Du kan resa diskret med våra lyxiga VIP-fordon. Vi tillhandahåller högklassig, personlig transport med denna tjänst. Vid din ankomst kommer vår chaufför att välkomna dig med en skylt som visar ditt namn och/eller företagets namn. Om du väljer VIP-tjänsten kommer din transport att ske med en ny Mercedes E-klass, utrustad med en högupplöst TV och lädersäten.

Var är mötesplatsen på flygplatsen?
Mötesplatsen är fixerad enligt ankomstterminalen. Ett e-postmeddelande med namnet på föraren och hans mobilnummer kommer att skickas till dig några dagar innan din ankomst. Så du kan nå honom enkelt och när som helst, vid behov eller nödsituationer. För säkerhets skull är det bättre att du ger oss ditt mobilnummer och alltid är nåbar vid ankomst så att chauffören kan nå dig och bekräfta mötesplatsen om detta ännu inte är åtgärdat. förskott.

Om planet är försenat, kommer jag fortfarande att förväntas?
Planen anländer ibland tidigt eller sent, särskilt på flygplatsen Charles de Gaulle. Men oroa dig inte, våra agenter övervakar flygscheman i realtid via Paris flygplatser webbplats för att förbereda ett bättre välkomnande och tillfredsställande support. Även om ditt plan är försenat kommer vår chaufför att vänta på dig så gott det går och släppa av dig på din destination (hotell, hem eller andra platser). Våra fordon är bekväma och luftkonditionerade och du har ett brett urval av fordonstyper, beroende på antalet passagerare och den tilldelade budgeten.

Måste min beställning innehålla uppgift om tidpunkten för planets ankomst eller önskad tid för mottagning?
För att bättre förbereda ditt välkomnande och organisera din transfer från flygplatsen, i onlinebeställningsprocessen kommer du att bli tillfrågad om information om din ankomst, det skulle vara användbart att ange dem. Det är viktigt att också ange tidpunkten för landning av planet på flygplatsen, enligt vilken vår tjänst kommer att beräkna den tid som krävs för resan samt den idealiska tiden för att välkomna dig till flygplatsen.

Utpasseringstiden varierar beroende på flygets ursprung

Det är i genomsnitt 40 minuter för medeldistansflygplan som kommer från Europa, det är mellan 40 minuter och 1 timme och 30 minuter för långdistansflygplan.

Hur lång tid tar transfern från Charles de Gaulle flygplats till ett hotell i Paris?
Överföringens varaktighet varierar beroende på veckodag. Det är ofta trafikstockningar på arbetsdagar, särskilt på morgonen eller sen eftermiddag. I genomsnitt tar resan mellan Charles de Gaulle och Paris mellan 45 minuter och 90 minuter. Under resan kommer våra luftkonditionerade fordon att ge dig total komfort, ditt bagage är också säkert eftersom det kan placeras i bilens bagageutrymme. Om du vill boka din retur, glöm inte att ge oss ditt returdatum på flygplatsen samt dina kontaktuppgifter för mötet. På så sätt kommer vi att kunna kommunicera till dig i förväg om priserna för den nya transfern, den tid som krävs för att du ska vara punktlig på flygplatsen, etc.

Vad är en V.I.P-överföring?
Detta är en överföring där lyxbilen är helt och exklusivt reserverad för en enda kund. Vid din ankomst väntar vår chaufför på dig med skylten med namnet på ditt eller ditt företag. När du lämnar flygplatsen tar den dig till din destinationsadress. Denna typ av överföring är mycket populär bland affärsmän.

Vad är en privat överföring?
Detta är en överföring vars nuvarande fordon är helt och exklusivt reserverat för en enskild kund. Vid din ankomst kommer vår chaufför att vänta på dig vid en mötesplats på flygplatsen som avtalats i förväg. När du lämnar flygplatsen tar den dig till din destinationsadress. Denna typ av transfer är mycket praktisk för alla typer av resenärer: turister, affärsresor eller enkla resor.

Vad är en delad pendeltransfer?
Denna typ av överföring är både ekonomisk och effektiv. Det är fortfarande en dörr-till-dörr-tjänst med en flygplatstransfer, men delas med andra passagerare. En flotta på mer än 30 fordon gör att vi kan organisera resor logiskt och rättvist, i enlighet med våra passagerares destinationer.

Tillkommer en extra avgift vid trafikstockning?
Nej, våra priser är fastställda i förväg och vi ser till att ta dig snabbt och säkert till din destinationsadress.

Ska jag tipsa föraren? Måste jag betala en extra avgift för mitt bagage?
Du behöver inte ge dricks, men om du var nöjd med servicen kommer föraren att uppskatta din gest. Du behöver inte betala något för ditt bagage.

Vilka andra transportmedel finns tillgängliga på flygplatsen?
Andra transporter är: Tåg, bussar och taxi. Tåg och bussar är både tröttsamma och långsamma. Taxi är dyra och man får ofta vänta länge.

Varför måste jag boka? Kan jag bara vinka till dig på gatan som jag skulle göra med en vanlig taxi?
En förhandsbokning föreskrivs av franska regler för passagerartransport, därför giltig för varje kund som transporteras i våra skyttlar.

Är dina skyttlar rökfria bilar? Hur många platser finns det i din skåpbil? Är fordonen luftkonditionerade?
Det är strängt förbjudet att röka i våra skyttlar. Våra fordon är alla luftkonditionerade och kan ta upp till 8 passagerare med sitt bagage.