Pariisin lentokenttäkuljetusyhteydet

Tiimimme koostuu ammattitaitoisista ja kokeneista kuljettajista, asiakasneuvojista, varauspäälliköistä. Toimitamme sinulle viimeisimpien merkkien ja tuotantovuosien ajoneuvoja. Käytetyt ajoneuvot ovat teknisesti turvallisia, hyvin huollettuja ja säännöllisesti tarkastettuja. Jotta asiakkaidemme matkat olisivat turvallisia ja mukavia, autot on varustettu nykyaikaisilla turvajärjestelmillä ja ilmastoinnilla. Asennukset ovat eurooppalaisten standardien mukaisia. Palvelumme laatu saavutetaan myös huolella valittujen työntekijöidemme ammattitaidolla ja hyvällä koulutuksella.

Pariisissa majoittuessasi saat lisätietoja verkkosivuiltamme, jotta voit järjestää paremmin tervetulotasi ja kuljetuksesi Pariisin lentokentille tai lentokentille: Orly, CDG ja Beauvais. Tervetulotoivomme on henkilökohtainen, hyödynnä ovelta ovelle -palveluamme valitsemiisi kohteisiin, kuten hotelliisi tai eri rautatieasemille Pariisissa: Gare de Lyon, Montparnasse, Austerlitz, Saint Lazare, du Nord, de l ‘Est sekä Pariisin tärkeimmät turistikeskukset (Château de Versailles, Pariisin Disneyland, Astérixin huvipuisto, Stade de France -stadion) tai bisneskeskuksia (La Défense, Exhibition Hall Paris Nord Villepinte).… Tarjoamme myös pitkän matkan. etäisyyskuljetukset, kuten Lille, Orléans, Rouen, Epernay, Bayeux, Le Mans, Reims, Amiens, Mont Saint Michel, Caen, Chartres jne.

Kollektiiviset sukkulat
Tämän tyyppisen kuljetuksen valitseminen on sekä käytännöllistä että taloudellista, jos teitä on useita, koska tämäntyyppiseen ajoneuvoon mahtuu jopa 8 henkilöä. Matkustajien kesken jaetaan savuton pakettiauto. Jotta voisit paremmin järjestää matkasi Pariisissa, varaa paikka sukkuloihimme etukäteen nettisivujemme kautta. Sekä ilmastoidut että turvalliset ajoneuvomme takaavat täydellisen mukavuuden ja täydellisen turvallisuuden matkustajille ja heidän matkatavaroilleen. Matkustajien järjestely yhteisbusseissa riippuu varauksista ja kohteista ja tehdään aina tasapuolisesti.

Yksityiset ajoneuvot
Kaikille matkalle Pariisiin tai lentokentälle, tämän tyyppiseen kuljetuksiin, tarjoamme sinulle 2–4 hengen yksityisen ajoneuvon, joka on täysin turvallinen ja mukava. Kuljettajamme on paikalla varauksessasi ilmoitettuna aikana ja päivänä. Palvelumme ovat käytettävissäsi 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa. Sinut noudetaan viimeaikaisissa tuotantoautoissa yksityistä kuljetusta varten. Jotta voit tutustua Pariisin kuuluisiin turistikohteisiin, tarjoamme palveluita myös Eiffel-tornille, Château de Versailles’lle, Disneyland Parkiin jne.

Ylellinen VIP-auto
Voit matkustaa huomaamattomasti ylellisten VIP-ajoneuvojen ansiosta. Tämän tyyppisen kuljetuksen ansiosta tarjoamme sinulle huippuluokan henkilökuljetukset. Maamerkkinä saapuessasi kuljettajamme toivottaa sinut tervetulleeksi kyltillä, jossa näkyy nimesi ja/tai edustamasi yrityksen nimi. Äskettäin uusi Mercedes E luokka, joka on varustettu korkearesoluutioisella televisiolla, nahkaistuimilla, varmistaa kuljetuksesi, jos valitset ylellisen VIP-ajoneuvon.

Missä lentokentän kohtaamispaikka on?
Kohtauspaikka määräytyy saapumisterminaalin mukaan. Sähköposti, jossa mainitaan kuljettajan nimi ja hänen matkapuhelinnumeronsa, lähetetään sinulle muutama päivä ennen saapumistasi. Voit siis tavoittaa hänet helposti ja milloin tahansa, tarvittaessa tai hätätilanteessa. Varotoimenpiteenä olisi parempi, että annat meille matkapuhelinnumerosi ja olet aina tavoitettavissa saapuessasi, jotta kuljettaja voi tavoittaa sinut ja vahvistaa tapaamispaikan, jos asiaa ei ole vielä korjattu. etukäteen.

Jos lento viivästyy, odotetaanko minua silti?
Lentokoneet saapuvat joskus aikaisin tai myöhään, etenkin Charles de Gaullen lentokentälle. Mutta älä huoli, agenttimme tarkkailevat lentoaikatauluja reaaliajassa Pariisin lentokenttien verkkosivuston kautta valmistaakseen paremman tervetuloa ja tyydyttävän tuen. Vaikka lentosi myöhästyy, kuljettajamme odottaa sinua mahdollisimman hyvin ja jättää sinut määränpäähäsi (hotelliin, kotiin tai muihin paikkoihin). Ajoneuvot ovat mukavia ja ilmastoituja, ja sinulla on laaja valikoima ajoneuvotyyppejä matkustajamäärästä ja varatusta budjetista riippuen.

Pitääkö tilauksessani mainita lentokoneen saapumisaika tai toivottu vastaanottoaika?
Jotta voisit valmistautua paremmin tervetuloa ja järjestää kuljetus lentokentältä, online-tilausprosessissa sinulta kysytään saapumistietoja, jotka olisi hyödyllistä täsmentää. Tärkeää on myös täsmentää koneen lentokentälle laskeutumisaika, jonka mukaan palvelumme laskee matkalle tarvittavan keston sekä ihanteellisen ajan toivottaa sinut lentokentälle.

Poistumisaika vaihtelee lennon lähtöpaikan mukaan.

Euroopasta tulevilla keskipitkän matkan lentokoneilla se on keskimäärin 40 minuuttia, pitkän matkan lentokoneilla se on 40 minuutin ja 1 tunti 30 minuutin välillä.

Kuinka kauan kestää kuljetus Charles de Gaullen lentokentältä hotelliin Pariisissa?
Siirron kesto vaihtelee viikonpäivän mukaan. Liikenneruuhkat ovat usein työpäivinä, etenkin aamulla tai myöhään iltapäivällä. Keskimäärin matka Charles de Gaullen ja Pariisin välillä kestää 45–90 minuuttia. Matkan aikana ilmastoidut ajoneuvomme tarjoavat sinulle täydellisen mukavuuden, myös matkatavarasi ovat turvassa, koska ne voidaan sijoittaa auton tavaratilaan. Jos haluat varata palautuksesi, muista ilmoittaa meille paluupäiväsi lentokentällä sekä yhteystietosi tapaamista varten. Näin voimme ilmoittaa sinulle etukäteen uuden kuljetuksen hinnat, täsmällisyyteen tarvittava aika lentokentällä jne.

Mikä on V.I.P-siirto?
Tämä on siirto, jossa luksusajoneuvo on varattu kokonaan ja yksinomaan yhdelle asiakkaalle. Saapuessasi kuljettajamme odottaa sinua kyltillä, jossa on yrityksesi tai sinun nimi. Kun poistut lentokentältä, se vie sinut määränpääosoitteeseesi. Tämäntyyppinen siirto on erittäin suosittu liikemiesten keskuudessa.

Mikä on yksityinen siirto?
Tämä on siirto, jonka nykyinen ajoneuvo on kokonaan ja yksinomaan varattu yhdelle asiakkaalle. Saapuessasi kuljettajamme odottaa sinua lentokentällä etukäteen sovitussa kohtaamispaikassa. Kun poistut lentokentältä, se vie sinut määränpääosoitteeseesi. Tämäntyyppinen kuljetus on erittäin käytännöllinen kaikentyyppisille matkailijoille: turisteille, liikematkailijoille tai yksinkertaisille matkustajille.

Mikä on yhteinen sukkulakuljetus?
Tällainen siirto on sekä taloudellista että tehokasta. Se on edelleen lentokenttäkuljetusten ovelta ovelle -palvelu, mutta se jaetaan muiden matkustajien kanssa. Yli 30 ajoneuvon kalustolla voimme järjestää matkat loogisesti ja oikeudenmukaisesti matkustajiemme määränpään mukaan.

Peritäänkö ruuhkasta lisämaksu?
Ei, hintamme on sovittu etukäteen ja huolehdimme siitä, että pääset nopeasti ja turvallisesti kohdeosoitteeseesi.

Pitäisikö minun tippiä kuljettajalle? Pitääkö minun maksaa matkatavaroistani lisämaksu?
Sinun ei tarvitse antaa tippiä, mutta jos olit tyytyväinen palveluun, kuljettaja arvostaa elettäsi. Sinun ei tarvitse maksaa matkatavaroistasi mitään.

Mitä muita kulkuvälineitä on tarjolla lentokentällä?
Muut kuljetukset ovat: Junat, Bussit ja Taksit. Junat ja bussit ovat sekä väsyneitä että hitaita. Taksit ovat kalliita ja usein joutuu odottamaan pitkään.

Miksi minun pitää varata? Voinko vain vilkuttaa sinulle kadulla kuin tavallisella taksilla?
Ennakkovaraus on Ranskan matkustajaliikennettä koskevien määräysten mukainen, joten se on voimassa jokaiselle sukkulassamme kuljetettavalle asiakkaalle.

Ovatko sukkulasi savuttomia autoja? Kuinka monta paikkaa pakettiautossasi on? Ovatko ajoneuvot ilmastoituja?
Tupakointi sukkulassamme on ehdottomasti kielletty. Kaikki ajoneuvomme ovat ilmastoituja ja niihin mahtuu jopa 8 matkustajaa matkatavaroiden kanssa.