Transferuri aeroporturi Paris

Pentru sejururi în Paris, pe site-ul nostru găsiți informațiile necesare pentru o mai bună organizare a întâmpinării și a transferurilor de la sau către aeroporturile din Paris. Alături de un bun venit personalizat, vă invităm să vă bucurați de serviciile noastre din ușă în ușă pentru destinații la alegerea dumneavoastră, cum ar fi un hotel sau una dintre gările pariziene (Gare de Lyon, Montparnasse, Austerlitz, Saint-Lazare, Gara de Nord, Gara de Est și Orly), precum și atracții turistice importante din zona Parisului (Versailles, Eurodisney, Parc Asterix, Stade de France) și centre de afaceri (La Defense, Parc des Expositions, Paris Nord, Villepinte). Oferim de asemenea transport pentru distanţe mai mari, cum ar fi Lille, Orléans, Rouen, Bayeux, Le Mans, Reims, Amiens, Mont Saint Michel, Caen, Chartres, etc.

 

Navetă colectivă
Acest tip de transfer este atât practic, cât și economic, mai ales dacă sunteţi mai mulți, întrucât acest tip de vehicul poate transporta până la 8 pasageri. Pentru a organiza mai bine călătoriile dumneavoastră la Paris, rezervaţi în avans un loc în navetele noastre, prin intermediul site-ului nostru. Sigure și climatizate, vehiculele noastre oferă confort și siguranță deplină a pasagerilor și a bagajelor acestora. Locurile pentru pasageri în navetele colective se alocă în mod echitabil, în ordinea rezervărilor și în funcţie de destinații.

Transfer privat
Pentru călătorii la Paris sau de la aeroport, pentru acest tip de transport, vă oferim un vehicul pentru transport privat pentru 2 până la 4 persoane, în condiţii de siguranţă și confort. Șoferul nostru va fi prezent la ora și data indicate în rezervare. Serviciile noastre sunt disponibile non-stop. Veţi fi preluat(ă) într-un autoturism de producție recentă pentru un transfer privat. Pentru a putea descoperi atracțiile celebre din Paris, oferim de asemenea servicii de transfer către Turnul Eiffel, Castelul Versailles, Disneyland, etc.

Vehicul VIP de lux
Puteți călători în mod discret cu vehiculele noastre VIP de lux. Cu acest tip de serviciu, va punem la dispozitie un vehicul de lux pentru transport privat. Ca reper la sosire, șoferul nostru vă va întâmpina cu o pancarta cu numele și / sau compania pe care o reprezentați. Un Mercedes E klasse recent, echipat cu un televizor de înaltă rezoluție si scaune din piele vă vor asigura transportul în cazul în care optați pentru serviciul VIP de lux.

 

Care este punctul de întâlnire la aeroport?
Punctul de întâlnire este stabilit în funcție de terminalul la care urmează să aterizaţi. Veţi primi cu câteva zile înainte de sosire un mail cu numele conducătorului auto și numărul său de telefon mobil. Astfel, vă veți putea găsi cu ușurință în orice moment, în caz de necesitate sau de urgență. Ca măsură de precauție, vă recomandăm să ne comunicați numărul dumneavoastră de telefon mobil și să-l aveţi întotdeauna disponibil la sosire pentru a permite șoferului să vă contacteze în caz de nevoie.

În cazul unei întârzieri a zborului, voi fi așteptat(ă) oricum?
Avioanele aterizează uneori mai devreme sau mai târziu, mai ales pe aeroportul Charles de Gaulle. Nu vă faceți griji, agenții noștri monitorizează orarele de zbor prin intermediul site-ului aeroportului pentru a vă putea pregăti o primire călduroasă și un serviciu satisfăcător. Chiar dacă avionul dumneavoastră întârzie, șoferul nostru va gestiona cel mai bine situația și vă va duce la destinație (hotel, acasă sau în alte locuri). Vehiculele noastre sunt confortabile, dotate cu aer condiționat și au game variate de tip de vehicul, în funcție de numărul de pasageri și bugetul alocat.

Comanda mea trebuie să conțină ora de sosire a avionului sau ora la care doresc să fiu întâmpinat(ă)?
Pentru a putea pregăti mai bine preluarea și transferul de la aeroport, în cadrul procesului de comanda online vi se vor solicita informații utile cu privire la sosirea dumneavoastră. Este important să se precizeze, de asemenea, ora de aterizare a aeronavei la aeroport, pe baza căreia serviciul nostru va calcula timpul necesar pentru călătorie și momentul ideal pentru a vă întâmpina la aeroport.

Care este durata procedurilor vamale de la ieșire după debarcare?
Timpul de ieșire este variabil în funcție de originea zborului. Este de 40 de minute în medie, pentru aeronave din destinaţii europene şi pâna la o oră şi jumătate pentru zborurile intercontinentale.

Care este durata transferului de la aeroportul Charles de Gaulle la un hotel din Paris?
Timpul de transfer variază în funcție de ziua săptămânii. Există de multe ori blocaje de trafic în timpul săptămânii, în special dimineața sau după-amiaza târziu. În medie, traseul Charles de Gaulle – Paris, se parcurge în 45 – 90 de minute. În timpul călătoriei, vehiculele noastre climatizate vă va oferi confort şi siguranţă.

 

Ce este un transfer VIP?
Acesta este un tip de transfer în cadrul căruia vehiculul de lux este rezervat complet și exclusiv pentru un client. La sosire, soferul nostru vă va așteapta cu semnul cu numele dumneavoastră sau al companiei pe care o reprezentaţi. După ce părăsiți aeroportul, acesta vă va duce la adresa de destinație. Acest tip de transfer este popular printre oamenii de afaceri.

Ce este un transfer privat?
Acesta este un transfer cu un vehicul rezervat complet și exclusiv pentru un client. La sosire, soferul nostru vă va aștepta la aeroport într-un punct de întâlnire convenit în prealabil. După ce părăsiți aeroportul, aceasta vă va duce la adresa de destinație. Acest tip de transfer este potrivit tuturor tipurilor de călătorii: turistice, de afaceri sau pur și simplu în delegaţie.

Ce este un serviciu de transfer în navetă colectivă?
Acest tip de transfer este economic și eficient. Este întotdeauna un serviciu de transfer aeroport ‘din ușă-n ușă’, dar în comun cu alți pasageri. O flotă de peste 30 de vehicule ne permite să organizezăm transferurile în mod logic și echitabil, în funcţie de destinațiile pasagerilor participanţi.

Există un supliment de preţ atunci când traficul este îngreunat?
Nu, prețurile noastre au fost stabilite în prealabil și vom avea grijă să ajungeți rapid și în condiții de siguranță la adresa de destinație.

Ar trebui să las bacşiş şoferului? Trebuie să plătesc în plus o taxă pentru bagaje?
Nu este obligatoriu să lăsaţi bacşiş, dar, dacă ați fost mulțumit de servicii, șoferul va aprecia gestul. Nu trebuie să plătţi nimic în plus pentru bagaje.

Ce alte mijloace de transport sunt disponibile la aeroport?
Trenuri, autobuze și taxiuri. Trenurile și autobuzele pot fi obositoare și lente. Taxiurile sunt scumpe şi de multe ori este o coadă de aşteptare destul de lungă.

De ce trebuie să rezerv dinainte? Pot să fac un semn pe stradă ca în cazul unui taxi normal?
Rezervările prealabile sunt prevăzute de reglementările franceze în ceea ce privește transportul de călători, fiind astfel valabile pentru fiecare transport efectuat cu navete noastre.

Este interzis fumatul în navetele dumneavoastră? Câte locuri sunt într-un minivan? Aveţi aer condiționat?
Fumatul este strict interzis în navetele noastre. Vehiculele noastre sunt dotate cu aer condiționat și pot transporta până la 8 pasageri cu bagajele aferente.